ABOUT

Hey hoi! Ik ben Eline, een twintig jarig meisje die in het oosten van Nederland woont. Altijd heb ik een erg actief leven geleid, totdat mijn chronische pijn door een lichamelijke handicap mijn lichaam opeens onder controle had.

Ik zou graag jullie een kijkje willen geven in de wereld van iemand met chronische pijn, wat helaas niet altijd over rozengeur en maneschijn gaat. Je moet onverwachts stoppen met school, werk, uitgaan, je hobby’s en alles wat een normale twintiger gewoon hoort te doen. Daarnaast zal ik mijn aanraders en tips geven en hoop ik een steuntje te zijn voor iemand die hetzelfde mee maakt.

Meer weten over mijn handicap en chronische pijn?: Lees mijn verhaal hier.

Winging it

Winging it betekent dat je eigenlijk heel simpel aan het improviseren bent, en nu mijn leven zo plotseling stil ligt, is dit ook bij mij het geval. De momenten in het ziekenhuis, de leuke momenten, de heftige pijnperiodes maar vooral het uitzitten van wachttijden. Je moet het jezelf zo makkelijk mogelijk maken!
Door mijn lichamelijke handicap heb ik een schouderblad die uitsteekt, mijn oma noemde het altijd mijn vleugel, dus WINGing it heeft hierdoor nog een extra betekenis!